Nygammal favorit blir en del av vår riktade hudvård

Nygammal favorit blir en del av vår riktade hudvård

Äntligen är vår efterlängtade deep moisturizing cream tillbaka. Den har en ny vit och blå design för att signalera att den nu är medlem i vår riktade hudvårdsfamilj. En ny fräsch look, men den fantastiska formulan är densamma. Det är bara ordningen på ingredienserna som har ändrats något i innehållsförteckningen, vilket beror på en anpassning till rådande lagstiftning, men innehållet är exakt som tidigare. En enastående fuktgivande kräm med tallbarkextrakt, skyddande ceramider och vår egen Aloe vera så klart. En härligt slät konsistens som snabbt absorberas av huden.

Tips, alla produkter i vår riktade hudvård kan med fördel användas tillsammans med Sonya daily skincare system och infinite by Forever.

Köp här >