Forever Sensatiable säljs som singelprodukt

Forever Sensatiable säljs som singelprodukt

När vi lanserade DX4, ett program som syftar till att rensa ut dåliga vanor och negativa tankar, släppte vi sex helt nya innovativa kosttillskott som enbart var tillgängliga i DX4. Nu kan du köpa Forever Sensatiable, som var en av dessa, separat.

Denna fiberrika tuggtablett med läcker vaniljsmak har blivit väldigt omtyckt och många vill fortsätta ta den även efter att de avslutat DX4. Vi är inte förvånade. Forever Sensatiable har ett fantastiskt innehåll. Glukomannan är en växtfiber som har en exceptionell förmåga att absorbera vatten. Därför är det viktigt att dricka mycket vatten när du tar tabletterna, det gör att de sväller i magen. Innehåller även jästhydrolysat som är ett nytt populärt funktionellt protein, och havrekli. Prova själv, kanske får du en ny favorit.

Forever Sensatiable