Nya produkter i sortimentet

Nya produkter i sortimentet

Forever Immune Gummy

Vitaminer eller godis? Med Forever Immune Gummy är det nästan svårt att avgöra, eftersom de är så goda. Men med 10 vitaminer och mineralen zink gör detta nytillskott verkligen skäl för benämningen multivitamin.

Denna mumsig tuggtablett med tropisk fruktsmak innehåller bland annat vitaminerna B6, A, B12, C, D och zink som bidrar till immunsystemets normala funktion. Formulan är helt vegansk och innehåller alltså inget gelatin. Den pigga, orangea färgen kommer från blomman safflor, äpple och morot. Nyfiken på att veta mer?

Protecting Day Lotion

Vi är glada att kunna välkomna tillbaka favoriten protecting day lotion. Formulan är justerad så att krämen absorberas snabbt i huden. Dessutom har vi gjort om förpackning så att du nu får hela 60 ml istället för 50 ml, till i princip samma pris.

Den nya tuben har flippkork för enklare användning. Detta är en parfymfri lotion som återfuktar, lugnar och skyddar. Med SPF 20 för skydd mot både UVA och UVB. Nya protecting day lotion har högre halt av Aloe vera, vilket innebär att den numera är IASC-certifierad.

Tips, protecting day lotion kan med fördel användas som komplement till Sonya daily skincare system och infinite by Forever.

Läs mer om Protecting Day Lotion >>